KAKAOVÉ VEGAN MUFFINKY

30.12.2021

Recept, na ktorý budeme potrebovať:

270g špaldová hladká múka
140g kokosový cukor
100g kokosový olej 
20g kakao z nepražených kakaových bôbov
2čl kypriaci prášok vinný kameň
2/4 himalájska ružová soľ
kešu mlieko - 400ml voda, 40g kešu, 4ks datle

Všetky suché suroviny preosejte cez sitko, premiešajte a potom pridajte rozmixované kešu a datle s vodou na mlieko a prilejte do zmesi. Rozmiešanú zmes ponalievajte do formy na muffinky alebo rôznych formičiek.  Vrch si môžete dozdobiť čímkoľvek, ja som použila nasekané kúsky lieskovcov. Pečie sa prvých 10min. na 200°C a potom 20min. na 180°C.

© 2021 Sila zdravia, Mgr. Andrea Marcinčinová, Nižný Kručov 62, Vranov nad Topľou, 093 01
Vytvorené službou Webnode Cookies
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky
Používame cookies, aby sme zaistili správne fungovanie a bezpečnosť našich stránok. Tým vám môžeme poskytnúť tú najlepšiu skúsenosť z ich návštevy.

Pokročilé nastavenia

Tu môžete upraviť svoje preferencie ohľadom cookies. Nasledujúce kategórie môžete povoliť či zakázať a svoj výber uložiť.

Bez nevyhnutných cookies sa neobíde správne a bezpečné fungovanie našich stránok a registračný proces na nich.
Funkčné cookies ukladajú vaše preferencie a prispôsobia podľa nich naše stránky.
Výkonnostné cookies monitorujú výkon našich stránok.
Vďaka marketingovým cookies môžeme merať a analyzovať výkon nášho webu.